Levering til GLS-pakkeshop: 29,-

Om CAIOB

CAIOB er opstået på baggrund af en dyb passion for indretning, design og lækre interiørprodukter.

Hos CAIOB går vi meget op i at finde frem til og udvælge spændende og unikke produkter. Vi har varer fra både danske og udenlandske brands, og vi indkøber kun ting, som vi gerne vil have i vores eget hjem.
Grundlæggeren af webshoppen har altid haft stor interesse for design og interiør, og har altid elsket at bruge tid på at finde den helt perfekte gave til andre.

Hos CAIOB kan du finde håndlavet keramik fra både danske og udenlandske keramikere. Derudover er der et flot udvalg af forskellige print- og papirprodukter samt forskellige tekstiler som plaider, tasker, pudebetræk og hammamhåndklæder. Der er stort fokus på høj kvalitet og mange af produkterne er håndlavede og unikke. Udvalget af produkter vil løbende blive udvidet og opdateret.

Hos CAIOB går vi op i at passe på miljøet, og har fokus på bæredygtighed. Mange af produkterne er håndlavede, og mange er produceret af naturmaterialer. Vi sender ordrerne i FSC-mærkede papkasser – det er en garanti for, at papirproduktionen og skovdriften bag er bæredygtig. Hver gang der fældes et træ, plantes et nyt. Forsendelsesposerne til tekstil er lavet af genbrugsplast, som ved afbrænding omdannes til kuldioxid og vand, og de indeholder ingen tungmetaller eller lign. naturskadelige stoffer. Derudover genanvender vi også den emballage fra vores leverandører, der er egnet til det, når vi sender din ordre afsted.

De bedste hilsner,
Camilla

Luk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Kurv

Din kurv er tom
Shop videre